Selecteer op:

Alles (4)
Gite/vakantiewoning (3)
Chambres d’Hôtes (1)
                                                     


Departement: Haute Loire (43)
Regio: Auvergne


klik hier voor regio info

Haute Loire

“Le Bos Clard”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  In this Farmhouse built in 1896 you will feel at home at once! With all modern facilities it is the larges property in the neighborhood, with 5 bedrooms, modern kitchen, living room, bathroom and 2 toilets. Wellcome into the conservatory looking out over the green valey and forests. Ideal for a vacation with all of the family, adults and children. The environment offers fantastic nature: Haute-loire (in Auvergne) is a mountainous region with volcanoes, nature parks, tourist sites and cities, high plateaux, valleys, forests, gorges... Capital Le-Puy-en-Velay offers music festivals, culture, medieval churches and monasteries, restaurants, village markets.
Plaats: Félines, Plagnes | Aantal pers.: 9  Prijs v.a.: € 300
   

Haute Loire

“la fougeraie”

Chambres d’Hôtes


Voor meer informatie klik op de foto ...

  In het bergachtige en bosrijke natuurpark Livradois Forez leidt een 350 jaar oude beukenlaan naar een tussen bosvarens en mosdennen verscholen gehuchtje Folgoux dat slechts bestaat uit een kasteeltje, 2 boerderijen, een paar weilanden en een heleboel bos. Een klein paradijsje op 920 meter hoogte, ver weg van het gejaagde bestaan en toch op slechts een dagje rijden van Nederland. Het asfalt houdt hier op. Dans ce cadre magnifique hebben we een oude boerderij met schuur, stal, binnenplaats en wei omgetoverd tot chambres/table d’hôtes/brocante (volpension Bed&Breakfast&Brocante) waar sfeer, rust en buitenleven voorop staan.
Plaats: malvieres | Aantal pers.: 14  Prijs v.a.: € 52
   

Haute Loire

“La Source”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  La Source ligt op ca. 800 mtr. hoogte aan de rand van een klein gehucht tussen bergen,bossen en stroompjes en heeft een prachtig uitzicht.Het betreft een voormalige bergerie die onlangs in z'n geheel professioneel gerestaureerd is, dit met behoud van alle Auvergnatse stijlkenmerken. Alles wat te redden was van de voormalige ruïne hebben wij behouden en gerenoveerd.Het huis verkeert momenteel in totaal nieuwe staat. Het heeft drie verdiepingen is zeer geschikt voor 3 personen, maar ook voor een echtpaar met 2 jonge kinderen, waarvoor alle benodigdheden aanwezig zijn, is het er goed toeven.
Plaats: Tailhac | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 265,00
   

Haute Loire

“Residence Almo Rosa”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Residence ligt in een hele rustige omgeving in het mooiste stukje van de Haute Loire op 2 1/2 km afstand stroomt de Allier. In de omgeving vindt u alleen nog wat boerderijen met hoofdzakelijk veeteelt. Bossen op loopafstand In het dorp 3km is een bakker die ook het hoogst noodzakelijke zoals groenten fruit ed. verkoopt verder is er een hotel en een cafe waar in de zomer een klein terras te vinden is. Het huis ligt aan een van de GR routes. en er wordt veel gewandeld.U kunt er kajakken, zwemmen, tenissen veel wandelen en lekker tot rust komen in uw eigen tuin of aan het zwembad 8mtr x 4mtr. 1.20 diep. Ook aan de kleintjes is gedacht er is een schommel en een zandbak.
Plaats: St. Privat d'Allier | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € vanaf 325,00
   
Vertel een vriend  

Uw vakantiewoning ook op deze website??? Klik hier om u nu aan te melden...

Uw woning verkopen?
Plaats uw advertentie GRATIS op

 www.immofrancais.com Klik hier en stem op Toplist