Selecteer op:

Alles (4)
Gite/vakantiewoning (4)
Chambres d’Hôtes (0)
                                                     


Departement: Indre et Loire (37)
Regio: Centre


klik hier voor regio info

Indre et Loire

“Maison de la Loire”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Dit knusse familiehuis is een vrijstaand landhuis even buiten de bruisende stad Chinon, middenin de Loirevallei. Heel prive gelegen maar toch overal dichtbij. Het terrein is omsloten maar er staan niet overal hekken. Uw huisdier is welkom en mag vrij rondlopen. Dit landhuis is volomineus maar sfeervol, eenvoudig maar comfortabel, ruim maar betaalbaar. Zowel buiten als binnen zijn er ruime eettafels en meer danvoldoende servies, pannen en bestek voor een groot gezin.
Plaats: Chinon | Aantal pers.: 8  Prijs v.a.: € 550
   

Indre et Loire

“Gite Colline du Bonheur”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Ten zuidwesten van Parijs, aan de rand van de Loirevallei, hebben Yvonne en Patrice Seveau- de Hiep zich letterlijk jaren in het zweet gewerkt om een vervallen boerenerf met opstallen te restaureren. Stap voor stap, en met vallen en opstaan, veranderde het vervallen terrein in een paradijsje van geluk op de heuvel tussen L’ile Bouchard en Theneuil. Op hun erf scharrelen kippen en ganzen en in het voorjaar nestelen er boerenzwaluwen, putters en merels. In de wei achter hun boerderij staan de twee trouwe pony’s Bart en Ben en in de akkers rondom bloeien zomers zonnebloemen.
Plaats: Theneuil | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 275
   

Indre et Loire

“Sauvegrain gite”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Deze gîte is geschakeld aan het 15e eeuwse huis van de eigenaren van het terrein en is van veel gemakken voorzien. Het is een lichte, comfortabele studio met over de gehele breedte van de woonkamer een heerlijk terras waar u 's morgens in de zon kunt ontbijten. De Sauvegrain gîte ligt aan een rustig laantje 2km buiten Chinon in de uiterwaard van de rivier de Vienne, die 20 km verderop in de Loire uitmondt. In de tuin staat 's zomers een flink en goed onderhouden opzetzwembad (5m doorsnee, 1m diep) voor exclusief gebruik. Bij verblijf van meer dan een week wordt tussentijds de gîte voor u schoongemaakt. Er is een wasserette op 2km afstand en wasservice op het terrein.
Plaats: Chinon | Aantal pers.: 4  Prijs v.a.: € 360
   

Indre et Loire

“Le petit chateau”

Gite/vakantiewoning


Voor meer informatie klik op de foto ...

  Het huis met een omheinde tuin van 2000 m² ligt op het platteland, tussen twee boerderijen in. Het is niet alleen een ideale omgeving voor mensen die rust zoeken. De mogelijkheden tot het maken van fiets- / en wandeltochten zijn onbeperkt. Bij de inrichting is rekening gehouden met de karakteristieke bouwstijl van het huis. Het is als vakantiehuis ruim honderd jaar geleden door een landeigenaar gebouwd . De inrichting is sfeervol met een knipoog naar de franse romantiek van weleer. Compleet naar de begrippen van nu.
Plaats: Nouans les Fontaines | Aantal pers.: 6  Prijs v.a.: € 360,00
   
Vertel een vriend  

Uw vakantiewoning ook op deze website??? Klik hier om u nu aan te melden...

Uw woning verkopen?
Plaats uw advertentie GRATIS op

 www.immofrancais.com Klik hier en stem op Toplist